Update Corona virus

In tegenstelling tot sommige negatieve berichtgeving blijft onze productie, mits inachtneming van de veiligheidszone, gewoon draaien, enkel de toonzaal is voor het publiek gesloten. We hebben beneden aan de lift een ophaalpunt voorzien voor de afgewerkte bestellingen. Geef ons minimum 10 min. voor afhaling goederen een seintje, stuur het betalingsbewijs door en wij zorgen dat je de goederen beneden aan de lift kan afhalen. Teken de leveringsnota (met uw eigen balpen), steek die terug tussen het klembord en klaar is kees. Op aanvraag kunnen we ook de gewenste pasmaten klaar zetten (mits borg), geef ons een seintje en wij doen de rest.

Bij ons aangekochte goederen worden momenteel op verzoek vanaf 99 euro excl. BTW gratis verzonden (opgelet: platen max. 1 m lengte).

Hou het veilig en blijf gezond !

 

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.