Hoofdcatalogus textiel

Deze uitgebreide catalogus omvat alle textielproducten die u maar kan bedenken om uw promotie, merk of evenement te doen opmerken. U kan in deze uitgebreide catalogus kiezen tussen een ruime keuze textiel voor bedrukking zoals t-shirts, polo’s, fleece truien, hemden, broeken, jackets,… maar ook tal van accessoires zoals petten, tassen, paraplu’s en zoveel meer.

“Maak uw merk sterker en zichtbaar, altijd en overal, en ontdek de ideale garderobe voor uw promoties en marketing campagnes!”

Trendy met Kariban.

Het merk Kariban staat voor trendy vrijetijdskleding voor promotie en professionele doeleinden: een uitgebreide collectie modellen en snits, een breed kleurenpallet en topkwaliteit. T-shirts, poloshirts, sweaters, overhemden, bodywarmers, fleece truien, jassen, enz. Sommige artikels zijn zelfs verkrijgbaar in 30 verschillende tinten!

Himrey Screen biedt promotiekleding voor clubs, verenigingen en bedrijven voor een klein en groot budget. Kledij bedrukken of borduren met logo? Himrey Screen zorgt ervoor!

Een sportief imago met ProAct.

Het merk ProAct staat voor sportieve teamwear. De collectie biedt een breed assortiment van shirts, tops, shorts, joggingbroeken, enz. voor kinderen en volwassenen. Een logo, slogan of andere grafische toepassing? Wij bedrukken of borduren alle sportkledij naar wens.

“Stimuleer uw werknemers om meer te bewegen én zet tegelijkertijd uw bedrijf in de kijker.”

Pet af voor K-Up headwear.

K-Up is de collectie hoofddeksels van het kledingmerk Kariban: petten, mutsen en hoedjes voor winter en zomer. Op zoek naar een bedrukte winterpet, zomerhoed, trendy muts met uw merk? Alles wordt door Himrey Screen bedrukt of geborduurd naar wens.

Actief met Kimood.

Een collectie zakelijke en sportieve tassen, zonnebrillen, koffers, rugzakken, paraplu’s, enz. die stuk voor stuk kunnen gepersonaliseerd worden.  Een tas van Kimood met bedrukt of geborduurd logo in kleine of grote oplages, wij zorgen ervoor!