ProJob werkkleding

Werkkleding voor de bouwsector, transportsector, horecasector, veiligheidskledij, handige systemen en toebehoren voor tools en accessoires, enz. dat is de collectie van ProJob.

ProJob is een complete collectie functionele en ergonomische werkkledij van hoogstaande Scandinavische kwaliteit waarbij aandacht wordt besteed aan de activiteit en het doelpubliek. De werkkleding is innovatief op verschillende manieren en comfortabel om te dragen.

ProJob gebruikt enkel de sterkste materialen die bestand zijn bij verschillende werkomstandigheden. Alle modellen en materialen worden onderworpen aan verschillende tests en kritisch bekeken.

“Laat uw bedrijfsnaam en/of logo borduren of bedrukken en laat uw bedrijf opvallen.”

Nood aan grotere aantallen of een meer budgetvriendelijke lijn: kies voor de ProJob Prio Series. Ruim assortiment, uitgebreid kleurenpallet, goede kwaliteit en toch scherp van prijs.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak, ons team begeleidt u graag in de zoektocht naar de juiste werkkleding, al dan niet gepersonaliseerd.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.