James Harvest Sportswear

De James Harvest Sportswear collectie stijlvolle bedrijfskledij is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit.

Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt: zo blijft de kleding functioneel en in de mode. De ontwikkeling van promotiekledij is niet dezelfde als bij confectiekledij. Vele dingen worden in overweging genomen, ook al zijn ze misschien op het eerste zicht misschien niet merkbaar. Maar het zijn wel deze details die cruciaal zijn voor onze kledij.

De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de kledij comfortabel en slijtvast is. De kleine details zorgen dan weer voor dat ietsje meer. Deze weelde aan details en de vele combinatiemogelijkheden zijn een traditie geworden en hierdoor één van onze sterkste punten.

Bekijk de collectie voor hem en voor haar, ook personaliseerbaar d.m.v. de apart verkrijgbare zippers, knopen, enz. in verschillende kleuren!

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.