Een bedrukte functionele tas voor sporters

Als sportclub of sportieve organisatie is comfortabele kledij een must. Een sportieve outfit bedrukt of geborduurd met cijfer, naam, logo van de club en van eventuele sponsors zorgt enerzijds voor extra zichtbaarheid als club en versterkt anderzijds het groepsgevoel. Ook sportieve accessoires zijn een meerwaarde: een pet, zweetbandje of degelijke sporttas bijvoorbeeld, geborduurd of bedrukt?

Uw sporttas in de kijker

Een bedrukte sporttas met naam en logo van uw sportvereniging is een ideaal promotieartikel. Sporters nemen hun bedrukte tas mee naar verschillende plaatsen: naar trainingen, naar de gym, naar de match… door ermee over straat te lopen wordt het als het ware het reclamebord van uw vereniging en/of firma.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.