Opvallen op een evenement doe je met indrukwekkende bedrukte spandoeken

Sponsor je met je bedrijf of organisatie een wielerkoers, bedrijfsevenement, sportevent of een festival? Spandoeken zijn het communicatiemiddel bij uitstek die de zichtbaarheid van jouw bedrijf of vereniging verhoogt. Het biedt tal van mogelijkheden om jouw product, dienst of boodschap maximaal en creatief in de kijker te plaatsen aan een ruim publiek.

Je logo of reclameboodschap steeds zichtbaar

Laat je logo, baseline, reclameboodschap of producten drukken op buitenspandoeken, ideaal als promotiemateriaal. Let wel, wil je dat jouw boodschap overkomt bij de menigte dan moet je communicatie uniek zijn, creatief zijn en opvallen, maar vooral ook duidelijk zijn. Met oog voor detail en spandoeken op maat zorgen wij ervoor dat je met je bedrijf of organisatie indruk nalaat. 

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.