Val op bij je volgende run met deze bedrukte sportshirts

Groot assortiment aan bedrukte sportkledij

De collectie bevat een groot assortiment aan t-shirts, tops, shorts, joggingbsbroeken en andere sportkledij voor kinderen en volwassenen. Van logo’s tot slogans of andere grafische toepassingen, wij maken het mogelijk om alle sportkledij naar wens te bedrukken of te borduren. 

Kleine of grote oplage?

Alles kan. Voor kleine oplagen maken we gebruik van digitale transfers met extra beschermlaag. Teksten en eenvoudige logo’s kunnen via een duurzame bedrukking in kleine hoeveelheden gemaakt worden. Voor de grotere oplagen kiezen we voor zeefdruk of sublimatie, dit naargelang de kleur van de shirts, de oplage en het drukbeeld (sublimatie kan enkel op witte of licht gekleurde stoffen). Zo vinden we steeds de juiste oplossing om uw shirts te personaliseren. Voor beide oplagen beschikken we over een zeer ruim aanbod met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

“Stimuleer uw medewerkers om meer te bewegen en zet tegelijkertijd uw bedrijf in de kijker."

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.