Een relatiegeschenk personaliseren? Bedrukte waterflessen met logo of leuke quote.

Hot, cool en goed voor het milieu

U wilt uw medewerkers in de bloemetjes zetten met een origineel en gepersonaliseerd bedrijfsgeschenk? Himrey Screen heeft de oplossing voor de ideale bedrukte gadget: een duurzaam herbruikbare waterfles. Hot, cool, afval reducerend en perfect passend binnen uw milieuvriendelijke bedrijfsfilosofie. 

Uw logo dagelijks in de spotlight

Uw bedrijf in de kijker plaatsen? Een bedrukte waterfles met het logo van uw bedrijf, van uw vereniging of organisatie is het ideale promotieartikel. Neem uw bedrukte waterfles overal mee: naar de gym, bij een klant, op een netwerkevent, enz. en beschouw het als het paradepaardje, het reclamebord van uw bedrijf. 

Wij houden van custom made

Afhankelijk van de soort waterfles tovert Himrey Screen met behulp van zeefdruk, tampondruk en lasergravure deze coole kleurrijke blanco drinkflessen om naar een custom made artikel, volledig naar wens. 

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.