We houden van speciale items en originele gadgets!

Heeft u een origineel idee of leuke eigen gadgets die u wil bedrukken? Een persoonlijke boodschap of eerder een origineel relatiegeschenk voor uw klanten of personeel? Of misschien heeft u helemaal géén idee van wat u wil bedrukken? Bij ons kan u terecht voor verschillende promotieartikelen voor uw bedrijf, voor promotie van een evenement, voor een origineel relatiegeschenk en zoveel meer.

De mogelijkheden zijn eindeloos: mutsen, sjaals, gepersonaliseerde zonnecrème, rozetten, lanyards of keycords, festivalbandjes, sleutelhangers, drinkbussen, vlaggen, wimpels, fleece sets, coins enz. Noem een gadget, en er is een grote kans dat wij het kunnen leveren tegen een scherpe prijs en met kwaliteitsgarantie!

De mininum oplages zijn afhankelijk van het gekozen artikel en de bedrukking.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.