Wees voorbereid op de koude wintermaanden met een geborduurde muts

De mutsen winterdeals zijn terug

De winter staat voor de deur, de temperaturen dalen en de wanten en mutsen worden bovengehaald. Bij Himrey Screen kan je je mutsen laten personaliseren met het logo van uw bedrijf, vereniging of organisatie. Zo hou je jezelf en je werknemers warm en zichtbaar tijdens de winter.

Gebreide muts met geborduurd logo

We hebben een fijne selectie aan mutsen en sjaals incl. borduring aan heel mooie prijzen. Je kan kiezen uit 8 soorten mutsen en 2 sjaals. De mutsen hebben al dan niet een omslagboord waar het logo op geborduurd wordt en zijn van 100% acryl. Liever een rode, gele of grijze muts? Jij kiest, want de mutsen zijn beschikbaar in maar liefs 14 kleuren.

All inclusive

De aanbieding geldt voor 8 soorten mutsen en 2 sjaals en omvat de muts of sjaal inclusief de borduring (max 10x5 cm of 10x4 cm naargelang beschikbaar oppervlak) en borduurkaart. Bijvoorbeeld: art. 1450 100 mutsen met omslagboord, incl. borduren zijn verkrijgbaar aan 4,81 euro/st. excl. BTW.

Wees de winter voor en bestel tijdig je mutsen!

Deze actie is geldig tot half januari.

Bekijk ons assortiment aan mutsen en sjaals die met logo geborduurd kunnen worden

De folder geeft een overzicht van de verschillende modellen, kleuropties en prijzen.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons of kom gerust langs in onze drukkerij in Zedelgem, wij helpen u graag verder.