Stickers of zelfklevers

Stickers zijn meer dan ooit een populaire vorm van reclame of een herkenningsmiddel. Handig en vrijwel overal toepasbaar, ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke vormen, kleuren en formaten. Gezeefdrukte en digitale stickers zijn weersbestendig en kleurvast en kunnen naargelang de gekozen druktechniek, van enkele jaren tot wel 5-7 jaar lichtechtheid garanderen. Door de sterke pigmenten in de inkten hebben ze uitstraling en sprankeling die op geen enkele andere drukwijze kan worden verkregen.Voor de grotere formaten beschikken wij tevens over een batterij digitale printers (zowel met solvent- als UV-inkten) en dito afwerkingsmogelijkheden. Voor stickers met speciale vormen zijn er bij ons sinds enige tijd geen beperkingen meer. Wij beschikken over ultramodern opos contoursnitsystemen, snijplotters met optische herkenning, die om het even welke vorm uitsnijdt. Het aanmaken van dure kapvormen behoort hierdoor, in de meeste gevallen, definitief tot het verleden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Wat het materiaal en afwerking betreft van onze stickers zijn er tal van mogelijkheden. Zo bestaat ons assortiment uit verschillende soorten vinyl zowel in zeefdruk als digitaal.

Verschillende soorten stickers

Himrey Screen biedt tal van soorten stickers of zelfklevers. Wij geven u hieronder een overzicht. Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.