Belettering en bestickering

Bent u op zoek naar een professionele firma voor de belettering of bestickering van uw wagen of uw bedrijfsvoertuig? Of misschien zoekt u iemand voor de bestickering van uw ramen of deuren van uw bedrijf? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij zijn specialist in belettering en bestickering op maat.

Bedrijfswagens

Een bestickerde bedrijfswagen, bestelwagen of vrachtwagen is één van de meest geziene reclame en een visitekaartje voor uw bedrijf. Of u nu over één of meerdere bedrijfswagens beschikt, Himrey Screen zorgt voor een aantrekkelijke en kwalitatieve bestickering. Bij ons kan u terecht van ontwerp tot eindproduct. Himrey Screen heeft vakbekwame specialisten die hoogwaardige en UV-bestendige soorten bestickering aanbrengen op professionele en kwalitatieve wijze.

Ramen, deuren en wanden

Het bestickeren van etalages, wanden, deuren en ramen wordt heel veel gebruikt om tal van redenen. Het is bovendien een voordelige manier om een actie te promoten, een bepaalde uitstraling te geven aan uw zaak, enz. Bij Himrey Screen maken we gebruik van zeer hoge kwaliteitsstickers en folies die UV bestendig zijn en die zelfs na lange tijd hun uitstraling blijven behouden.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.