Werfborden

Werfborden zijn de ideale reclamedragers om uw bedrijf naambekendheid te geven en dit op de plaatsen waar uw werk in volle glorie te aanschouwen is. Gaat het nu over de bouw van een volledig appartementsgebouw of simpele herstellingen aan een bestaande woning, met werfborden kunt u eenvoudig en goedkoop uw bedrijf in de kijker zetten. De meest gangbare formaten zijn 35x50cm - 40x60cm - 50x70cm - 60x80cm - 70x100 cm. Deze kunnen bedrukt worden in zeefdruk van 1 kleur tot full colour. Voor kleine aantallen kunnen wij deze ook digitaal bedrukken tegen voordelige prijzen. Indien gewenst kunnen wij de borden ook van gaten voorzien om deze vlot te kunnen ophangen.

Materiaalkeuze

Biprint Een witte kanaal polypropyleenplaat die met als sterke punten heeft dat ze extreem licht is, bestand is tegen weersinvloeden en de zon (-20°C tot + 70°C) en schokbestendig is. Het bestaat in verschillende diktes: 3mm - 3,5mm – 4mm - 4,5 mm. De 4 mm op ft. 70x100 cm (en deelformaten) hebben we standaard op voorraad liggen. De keuze van de dikte hangt af van het formaat en de bevestigingsmogelijkheden. Het is de goedkoopste oplossing en wordt doorgaans eenmalig gebruikt. Priplak Een witte volkern polypropyleenplaat van 1,8 mm dik. Het is onscheurbaar, flexibel en bestand tegen weersinvloeden. Kan tevens geniet, gevezen of gerevetteerd worden. Dit materiaal wordt meestal meerdere malen gebruikt. Dibond Een aluminium sandwichpaneel, met twee zijden gelakt wit aluminium met daartussen een zwarte kern van polyethyleen. Dit hoogwaardig materiaal wordt gebruik bij toepassingen waar het paneel permanent blijft hangen zoals aan omheiningen, industriegebouwen enz. Ook ideaal als binnendecoratie in o.a. horeca. PVC Vrijschuim De ideale en betaalbare reclamedrager, bestaat in enorm veel formaten en diktes en zelfs in een speciale uitvoering voor digitaal printing. We volgen hierin o.a. het gamma van Forex.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.