Vlaggen, spandoeken, beachvlaggen

Geen evenement is compleet zonder spandoeken of vlaggen, bij ons kan u terecht voor alle mogelijke vormen van deze reclame, ruime keuze aan beachvlaggen, zowel in formaat als model, compleet geleverd met mast en draagtas. Alle spandoeken en vlaggen worden volledig afgewerkt afgeleverd, zo heeft u maximaal rendement van u promotiemateriaal. Bij een iets langere leveringstermijn kunnen we ook een productie in het Verre Oosten voorstellen.

Polyester vlaggen

Meestal in 115 gr/m2 glandpolyester, rondom dubbel omzoomd en voorzien van een mastlint, kan eventueel ook met andere afwerkingen en/of materialen. Uitvoering zowel digitaal als in zeefdruk.

PVC banner

Zowel frontlit, blackout (voor recto/verso bedrukking) als mesh (winddoorlatende gaatjesdoek), deze materialen zijn in verschillende grammages verkrijgbaar, dit naargelang de toepassing, op verzoek kunnen de frontlit banners ook voorzien worden van een clearcoat voor een langere buitengarantie.

Opspansysteem

Zowel de klassieke buizenframes, trussframes als de blindframes kunnen geleverd worden, eventueel bij u geplaatst.

Beachvlaggen

Verschillende modellen en formaten verkrijgbaar, samen vinden we zeker het model dat u zoekt. Steeds volledig afgewerkt en geleverd met handige draagtas.

Contacteer ons

Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van het perfecte bedrijfsgeschenk of drukwerk. We helpen u het juiste product te vinden voor uw campagne zodat uw reclameboodschap duidelijk tot bij uw klant komt. Advies of begeleiding nodig? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.